AFLA MAI MULT

INTREBARI FRECVENTE

Pot personaliza produsele Dolce Sara?

Da. Majoritatea produselor Dolce Sara pot fi modificate pentru a corespunde solicitarilor tale. Comanda produsul dorit iar in sectiunea note sau telefonic spune-ne care sunt dimensiunile pe care le doresti. Acelasi lucru este valabil si pentru culori sau texturi. In cazul acestora, inainte de comanda, trimite-ne un mesaj/sms/email si te vom ajuta cu un paletar de culori din gama celor la care visezi. 

Se pot scurta perdelele pe care le-am comandat?

Bineinteles. Scrie-ne in notele comenzii sau da-ne un telefon. Vom modifica perdelele in functie de lungimea si latimea pe care ne-ai furnizat-o. Toate produsele personalizate nu pot fi returnate.

Puteti sa imi scurtati draperiile la lungimea dorita?

Da. Stim cat de important este sa ai draperiile la lungimea camerei tale, de aceea oferim servicii speciale de customizare. In mod obisnuit, atunci cand sunt anuntate din timp, aceste modificari sunt gratuite. Verifica inainte de a comanda daca acesta este cazul pentru modelul dorit. Ia in calcul ca fiecare modificare este speciala. 

Se pot returna produsele?

Da. Returnare produs standard: 14 zile de la primirea produsului

Atentie!

– Produsele made to measure si cele cu modificari solicitate de client nu pot fi returnate si nici nu pot fi rambursate.

Cat de repede ajunge produsul?

Durata livrare:  2-9 zile in functie de stocul disponibil.

Produsele aflate in stoc se proceseaza in 24 de ore. Produsele cu modificari pot dura pana la 9 zile. Produsele in afara stocului sunt realizate de echipa. Durata poate varia in functie de disponibilitatea materialului.  

Ai nevoie de asistenta?

Tel/Whatsapp : 0766412349 / 0766412355

Iti stam la dispozitie zilnice intre orele 8:00-18:00. Dar poti sa ne lasi mesaj sau comentariu oricand vrei tu! Iti vom raspunde promt si te vom ajuta rapid!

Vrei sa ne spui mai multe despre viziunea ta? Ai nevoie de perdele sau/si draperii la o lungime anume sau intr-o culoare inedita? Suntem aici sa te ajutam. Trimite-ne detalii pe contact@dolcesara.ro si vom reveni cu detalii.