Dolce Sara: Sfaturi

FAQ:Informatii suplimentare despre Dolce Sara

Dolce Sara este magazinul online in care vei descoperi o gama larga de produse menite sa te ajute sa ai o casa primitoare si incantatoare. Cu ajutorul nostru vei avea perdele si draperii customizabile care vor transforma si vor infrumuseta fiecare aspect al camerelor tale. Ofera livingului tau un aer imperial cu draperii elegante, perdele rafinate si accesorii moderne.

PERSONALIZARE PRODUSE

Pot personaliza produsele Dolce Sara?

Da. Majoritatea produselor Dolce Sara pot fi modificate pentru a corespunde solicitarilor tale. Comanda produsul dorit iar in sectiunea note sau telefonic spune-ne care sunt dimensiunile pe care le doresti. Acelasi lucru este valabil si pentru culori sau texturi. In cazul acestora, inainte de comanda, trimite-ne un mesaj/sms/email si te vom ajuta cu un paletar de culori din gama celor la care visezi. 

SCURTARE DRAPERII

Puteti sa imi scurtati draperiile la lungimea dorita?

Da. Stim cat de important este sa ai draperiile la lungimea camerei tale, de aceea oferim servicii speciale de customizare. In mod obisnuit, atunci cand sunt anuntate din timp, aceste modificari sunt gratuite. Verifica inainte de a comanda daca acesta este cazul pentru modelul dorit. Ia in calcul ca fiecare modificare este speciala. 

SCURTARE PERDELE

Se pot scurta perdelele pe care le-am comandat?

Bineinteles. Scrie-ne in notele comenzii sau da-ne un telefon. Vom modifica perdelele in functie de lungimea si latimea pe care ne-ai furnizat-o. Toate produsele personalizate nu pot fi returnate.

PERSONALIZARE CULORI

Am nevoie de  o culoare deosebita si nu o gasesc in oferta voastra. Ce ma sfatuiti sa fac?

Atelierul nostru dispune de o gama vasta de materiale in culori variate. Este posibil ca in cadrul magazinului online sa nu fie incluse toate culorile sau ca acestea sa nu aiba nuanta identica celor care apar in lista de produse. Trimite-ne un mesaj/sms/email cu o imagine sau un cod de culoare si te vom ajuta sa gasesti produsele dorite. In cazul in care nu dispunem de culoarea in cauza, poti comanda materialul la comanda.

ALEGERE MATERIAL

Pot alege un material diferit de cel care apare pe site?

Fiecare casa este diferita si multi dintre clientii nostri vor sa respecte o schema stricta de culori si materiale. Colectiile noastre sunt prezentate in materiale standard insa daca ai nevoie de un material deosebit, poti sa ne spui. Comunicam eficient cu clientii nostri si ajutam pe cat posibil la realizarea produselor dorite in timp rapid.

CAT TIMP DUREAZA O COMANDA PERSONALIZATA?

Comenzile standarda pleaca de la noi in 2 zile, chiar si mai putin daca produsul se afla in stoc.

Produsele personalizate au ca durata de predare de la 2 la 18 zile. Durata de asteptare este prelungita in cazul in are se asteapta comanda unui material personalizat. 

Dupa efectuarea comenzii, un consultant Dolce Sara te va suna pentru a-ti oferi informatii suplimentare legate de timpul de productie si livrare.

DETERMINARE LUNGIME

Cum masor lungimea/latimea?

Lungimea draperiilor si a perdelelor trebuie sa ia in calcul inaltimea camerei si sistemul de prindere al acestora. De ex. pentru  camera cu inaltimea de 3 metri, se calculeaza lungimea draperiei de la punctul de prindere in galerie pana la podea (se va lua in calcul si dimensiunea suplimentara care depaseste galeria pentru prinderea pe inele). In cazul unei prinderi pe cleme nu se calculeaza dimensiune suplimentara (aceasta este inclusa in lungimea totala). 

Latimea este la fel de importanta, se va masura latimea ferestrei sau a spatiului acoperit si se va adauga surplus in functie de nivelul de amploare (cute/pliuri) pe care il doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *